Ellen Evenhuis

ellen_evenhuis_300Ellen Evenhuis (1972) is coach/counselor, mindfulness trainer en auteur. Naast het geven van mindfulness trainingen begeleidt ze als coach cliënten in hun proces van persoonlijke ontwikkeling. De hulpvragen waarmee mensen bij haar komen variëren van thema’s op het gebied van inspiratie en zingeving tot loopbaan en leiderschap. Tegelijkertijd hebben ze allemaal één ding gemeenschappelijk: Hoe kan ik mezelf zijn en mezelf ontwikkelen, samen met de mensen in mijn omgeving?

Na haar studie Bedrijfskunde en een carrière als business consultant volgde Ellen diverse opleidingen op het gebied van psychologie coaching/counseling en mindfulness. Haar ervaringen als coach met cliënten met uiteenlopende vraagstellingen en haar persoonlijke ontwikkeling inspireerden haar tot het schrijven van het boek ‘Ken jezelf, coach jezelf. Meer regie over je leven en relaties’, over de psychologie van het jezelf en samen zijn.

Mindfulness vormt een belangrijke onderlegger in zowel haar werk als persoonlijk leven. Bewustzijn is volgens Ellen een noodzakelijk uitgangspunt voor elk ontwikkelingsproces. Door mindful te kijken naar jouw eigen situatie leer je je eigen wensen en behoeften zien. De groei die van daaruit ontstaat geeft energie en is onomkeerbaar. In haar dagelijks leven met chronische zenuwpijn is de beoefening van mindfulness een onmisbaar element.

Ellen Evenhuis woont in Leiden met partner en cadeauzoon.

Website www.ellenevenhuis.nl

LinkedIn Ellen Evenhuis

Twitter @EllenEvenhuis