Ken jezelf, coach jezelf

Ken Jezelf, Coach jezelf FlyerHoe zit ik eigenlijk in elkaar? Waarom voel ik me soms dicht bij mezelf en soms van mezelf vervreemd? Wat gebeurt er met mij wanneer ik samen ben met iemand anders? En wat gebeurt er met die ander?

 

Op verkenningstocht door de psychologie van het Zelf

Aan de hand van verhelderende illustraties en teksten wordt de lezer meegenomen op verkenningstocht door de psychologie van het zelf en de interactie met de ander. Op inspirerende wijze wordt in vier delen inzichtelijk gemaakt hoe je psychologisch in elkaar zit, hoe je meer jezelf kunt zijn, wat er met je gebeurt in relatie tot de ander en tot slot hoe je ook samen meer jezelf kunt zijn.

Met oefeningen, voorbeelden en vragen ter overdenking

Dit boek vormt een toegankelijk overzicht van basisbegrippen in de psychologie. Daarnaast bevat het een eenvoudig te hanteren model om, al dan niet met professionele begeleiding, met je zelf aan de slag te gaan. Immers, we mogen dan wel als mens in grote lijnen hetzelfde in elkaar steken, wie we zijn en worden als individu hangt af van de persoonlijke invulling die we aan onszelf en ons leven geven.

 

Benieuwd? Lees hier alvast de inleiding van Ken jezelf, coach jezelf.